NİKSAR’DA POLİS HAFTASI KUTLANDI

Nisan 10, 2017

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172. kuruluş yıl dönümü Tokat’ın Niksar ilçesinde görkemli şekilde kutlandı. Kutlamalar Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle başladı. Törene Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Turgut, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Turgut’un Atatürk büstüne çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Turgut, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Türk Polis Teşkilatı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisindedir. “Güzel Niksar ilçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında, üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı güler yüzlü, objektif, şeffaf ve özverili bir şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz dedi. Turgut konuşmasını; Bu anlamlı günümüzde, devletimizin ve milletimizin selameti uğruna şehit olan mensuplarımızı rahmetle, emekli ve gazilerimizi minnetle anıyor, görevi başında bulunan meslektaşlarıma ve aile fertlerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” şeklinde noktaladı.