ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZCAN’A ANLAMLI MEKTUP

Nisan 19, 2017

Atatürk İlkokulu 2-A sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ile Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı ziyaret ettiler.
Atatürk İlkokuluna yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür etmek için Atatürk İlkokulu 2-A sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Atatürk İlkokulu 2-A sınıf öğrencisi Sevim Buyar yazdığı mektubu Başkan Özcan’a okudu. Mektupta; “Değerli Belediye Başkanımız, Atatürk İlkokulu 2-A sınıf öğrencileri olarak Türkçe dersinde ‘’ Belediye Başkanına Mektup’’ yazısını okuyunca biz de çocukları seven ve onlar için her mahalleye güvenli, temiz oyun alanları yapan siz değerli Başkanımıza teşekkür mektubu yazmaya karar verdik. Siz değerli büyüklerimizden isteklerimiz ise, şu anda ve yıllardır İlkokul – Ortaokul birlikte aynı binada eğitim görüyoruz, çeşitli zorluklar yaşıyoruz. Bu nedenle müstakil bir ilkokul binasına ihtiyaç duyuyoruz. Bu konuda girişimleriniz bizi daha da mutlu edecektir. Şu an okuduğumuz okul bahçemizin oyun alanlarının da bakım ve onarıma ihtiyaç vardır yardımlarınızı bekliyoruz. Yaptığınız ve yapacağınız tüm hizmetlerden dolayı size ve ekibinize çok teşekkür eder saygı ve selamlarımızı sunarız” sözlerine yer verildi.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yazılan mektuptan ötürü öğrencilere teşekkür ederek; “Sizler bizim göz bebeğimizsiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Okulumuza elimizden gelen yardımı yapacağız. Ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi.