"GELECEĞİMİZİ ŞEKİLLENDİRECEK GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Eylül 16, 2018
"GELECEĞİMİZİ ŞEKİLLENDİRECEK GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 2018-2019 eğitim Öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2018-2019 eğitim-öğretim yılına başlamasının heyecanını ve coşkusunu yaşadıklarını belirten Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Eğitimde alınacak gelişme, uluslararası rekabetin en önemli göstergesidir. Ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi için kaliteli bir eğitime ihtiyaç vardır" dedi.

Başkan Özcan yayımladığı mesajda, "Niksar Belediyesi olarak bütün imkanlarımızı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için seferber ediyoruz. Amacımız ülkemizin geleceğine katkıda bulunabilecek nesiller yetiştirmek. Geleceğimizi şekillendirecek olan öğrencilerimize sonuna kadar güveniyoruz ve her koşulda onların yanlarındayız.

Vatansever gençlerimiz ülkemizin geleceğinin mimarları olduğundan şüphemiz yoktur. Eğitimin ailede başladığı, okulda geliştiği ve toplumda olgunlaştığı unutmamalıyız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır.

Öğrencilerimizin daha çok çalışması, ezbercilikten uzak, bilgiyi sorgulamaları öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise verdikleri destekle çocuklarının ve öğretmenlerimizin yanı başında olmaları gerekmektedir. Çünkü velilerimizin eğitim sürecinde bizzat yer almalarının çok yararlı sonuçlar doğuracağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle eğitim öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, çocuklarımızdan hiçbir fedakârlığı esirgemeyen, her zaman onların yanında yer alan ailelerini, öğretmenlerini kutluyor, sevgili çocuklarımıza, gençlerimize başarılar diliyorum" dedi.