BENİM EVİM SENİN EVİN PROJESİ SEVİNDİRİYOR

Nisan 30, 2019
BENİM EVİM SENİN EVİN PROJESİ SEVİNDİRİYOR

Niksar Belediyesince sosyal projeler kapsamında 2016 yılında başlanılan “Benim Evim Senin Evin” projesi ile evden eve gönül köprüsü kuruyor.

Niksar Belediyesince 2016 yılında başlanılan “Benim Evim Senin Evin” projesi kapsamında Niksarlı vatandaşlardan gelen ürünler ihtiyaçlı vatandaşların yüzünü güldürüyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne evlerinde kullanmadıkları ürünleri bağış yapan vatandaşlar, ihtiyaç sahibi ailelerini sevindiriyorlar.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan “Benim Evim Senin Evin” projesi hakkında yaptığı açıklamada; “ İhtiyaç sahiplerimizi sizlerin de yardımıyla tespit ediyoruz. Eşyalarını bırakmak isteyen yardımsever kardeşlerimiz belirtilen telefon numarasından bizlere ulaşarak sadece adres bildiriyorlar. Yerinden almak, ulaştırmak, temizlik ve evin kalan ihtiyaçlarını karşılayıp; Allah'ın izni, yardımı ve siz duyarlı, aziz hemşehrilerimin vesileleri ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin sıcak yuvaya kavuşmaları için imkânlarımızı seferber ediyoruz. Ama elele, ama hep birlikte, ama gönülden gönüle kuracağımız köprülerle” diyerek sözlerini sonlandırdı.