“GÖNÜLLER VE DUALAR BİR”

Mayıs 18, 2019
“GÖNÜLLER VE DUALAR BİR”

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İstanbul Gürçeşme Kasabası Derneği tarafından gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

İstanbul’da gerçekleşen programa Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ın yanı sıra Gürçeşme Belediye Başkanı Mehmet Çorak, Niksar Dernekler Federasyonu Başkanı Ferhat Yılmaz, Tokat Konfederasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz ile çok sayıda Gürçeşmeli vatandaş katıldı.

İstanbul Gürçeşme Kasabası Dernek Başkanı Ercan Ukuş’un açılış konuşmasını yaptığı programda, iftara katılan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile Gürçeşme Belediye Başkanı Mehmet Çorak ve hemşehrilerine teşekkür etti.

Gürçeşme Belediye Başkanı Mehmet Çorak ise hemşehrileriyle biraraya gelmekten çok mutlu olduğu söyledi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise konuşmasına; “Yollar ne kadar uzakta olursa olsun, gönüller ve dualar bir” diyerek başladı. Başkan Özcan konuşmasının devamında; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek günlerin içerisindeyiz. Sizler gurbette kendi memleketlerinizden uzaktasınız. Sizlere hemşehrilerimizin selamlarını getirdim. Sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. İftar programını düzenleyen İstanbul Gürçeşme Kasabası Dernek Başkanı Ercan Ukuş başta olmak üzere iftar programına katılan Niksar Dernekler Federasyonu Başkanı Ferhat Yılmaz, Tokat Konfederasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz ile Gürçeşmeli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.